Arne Hjeltnes
Tore O. Sandvik
Aud Herbjørg Kvalvik
Roar Hildonen
May Britt Hansen
Torbjørn Skei
Aslaug Rustad
Gry Haug Binde
Lasse Berre
Hans Petter Øien Kvam
Petra Sestak
Kristin Mürer Stemland
|
|
Program
Velkommen - Arne Hjeltnes, årets konferansier
Det store bildet Det store bildet - Home of Nordic Flavours - Lasse Berre, styremedlem NiT
Hva kan vi lære av målrettet satsing? - Tore O. Sandvik, fylkesordfører - Roar Hildonen, restauratør og styremedlem NiT - Aslaug Rustad, daglig leder Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Hva betyr Bocuse d’Or og ERG for Trøndelag som matregion? - Arne Sørvig, daglig leder Stiftelsen Norsk Gastronomi - Petra Sestak, reiselivssjef Trøndelag Reiseliv AS - Kirsten Schultz, daglig leder Visit Trondheim
"Sammen for en sterk region" - nå ser vi resultatet! - Berit Rian, adm. direktør NiT - Trond F. Mellingsæter, styreleder NiT
Nye Grønne løsninger #bærekraftige matsystemer Forskning og ny kunnskap for utvikling av mat - Toril A. Nagelhus Hernes, prorektor for nyskaping NTNU
Dagligvarebransjens rolle for utviklingen av lokalmat - Torbjørn Skei, adm. direktør COOP Midt-Norge
Norsk Kylling - slik sikrer vi bærekraftig matproduksjon - Hilde Talseth, direktør bærekraftig innovasjon, Norsk Kylling
Vertikalt landbruk - industrieventyr eller eventyrfortelling? - Cathrine Vik-Pedersen, daglig leder Plant Tech
Nye Grønne løsninger #innovasjon Europa som drivkraft på grønne løsninger - en liten løypemelding på innovasjonsarbeidet - Anita Krohn Traaseth, styreleder Bocuse d’Or Norge
5 grunner til at vi er best - Aud Herbjørg Kvalvik, rådgiver Innovasjon Norge
Havbruk og havvind basert på oljeteknologi - Erik Stiklestad, verftsdirektør Aker Solutions Verdal
Autonomt og elektrisk landbruk, er det fremtiden? - Jostein Sandvik, daglig leder Autoagri AS
Milliondryss til innovative gründere - Gry Haug Binde, daglig leder Adolf Øiens Fond
Arrangement Kraften av store arrangement og mesterskap - Hans Petter Øien Kvam, prosjektleder NiT
Vi løfter sammen for vår matregion European Region of Gastronomy - May Britt Hansen, prosjektleder ERG
Trøndersk Matfestival og Bryggerifestival "Probably the best food festival in Europe" - Aslaug Rustad, daglig leder Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS
VM på ski – mat og roll out! - Tove Moe Dyrhaug, skipresident - Åge Skinstad, VM-sjef, Ski-VM 2025 - Kristin Mürer Stemland og Haakon Jensen, Ski-VM 2025
Oppsummering - Arne Hjeltnes
|
|
Anita Krohn Traaseth
Arne Sørvig
Berit Rian
Trond Mellingsæter
Hilde Talseth
Cathrine Vik-Pedersen
Erik Stiklestad
Tove Moe Dyrhaug
Torill A. Nagelhus Hernes
Jostein Sandvik
Kirsten Schultz
Haakon Jensen
|