Meny
 
 
  • Prosjektleder: May Britt Hansen skal lose Bocuse d'Or Europe trygt i havn i Trondheim Spektrum i mars 2024. (foto: Kenneth Stoltz) Prosjektleder: May Britt Hansen skal lose Bocuse d'Or Europe trygt i havn i Trondheim Spektrum i mars 2024. (foto: Kenneth Stoltz)

Forbereder folkefest i Trondheim

Kulinariske fristelser og kokkekunst av internasjonalt kaliber - 19. og 20.mars 2024 er Trondheim arena for EM i kokkekunst. 

Bocuse d'Or er det uoffisielle verdensmesterskapet i kokkekunst som arrangeres annenhvert år i Lyon i Frankrike. 

Kandidater fra 24 land gir alt de har i håp om å vinne verdens mest prestisjefylte kulinariske konkurranse - og i mars 2024 skal Europamesterskapet arrangeres i Trondheim med 20 europeiske lag, der de 10 beste lagene går videre til verdensfinalen i Lyon i 2025!

 

Les saken i siste utgave av Midtpunkt.


Henter møter...