Sjømat 2024 - Sjømatens fremtid er et samarbeid mellom Norway Seafood Festival, NTNU Food Forum og Næringsforeningen i Trondheimsregionen.
Du møter
Arne Hjeltnes sjømatentusiast |
Cecilie Myrseth fiskeri- og havminister |
Eva Falch NTNU Food Forum |
Ellen Aabol forfatter og influenser |
|||
Fredrik Hald Lerøy Seafood |
Hanne Dalsvåg SINTEF Ocean |
Merete H. Bognar iCreative |
Ida Johanne Jensen NTNU |
|||
Tor Bjørklund Larsen Norges Fiskarlag |
Bjørn Tore Nystrand Møreforsking |
Anne Sølvberg Breivik Lerøy Seafood |
Martin Skaug Norges Sjømatråd |
|||
Karen Elene Thorsen influenser og gründer |
Pirjo Honkanen Nofima |
Hilde Talseth Norsk Kylling |
Tone Sofie Aglen NRK |
|||
Ilse Håbjørg Sabrura |
Program
Registrering åpner kl 09:00. Dørene til konferanselokalet åpnes kl 09:40 og det serveres enkel sjømat ved bordene.
Programmet begynner kl 10:00
Velkommen
Arne Hjeltnes, sjømatentusiast
Fiskeri- og havministerens syn på sjømatens fremtid
Cecilie Myrseth, Fiskeri- og havminister
Sjømatnasjonen Norges posisjon i Norge og internasjonalt
Martin Skaug, kommunikasjonsdirektør i Norges Sjømatråd
Agnete Bell, ansvarlig for det norske markedet i Norges Sjømatråd
Status norsk sjømatkonsum: Hva påvirker sjømatforbruket blant unge voksne?
Dr. Scient Pirjo Honkanen, forskningssjef ved NOFIMA
Ny undersøkelse 2024: Studentenes tanker om eget sjømatforbruk, NTNU
Eva Falch, førsteamanuensis ved NTNU og Head of NTNU Food Forum
Pause
Produktutvikling og Innovasjon: Hva vil forbruker EGENTLIG ha?
Merete Bognar, daglig leder i iCreative
Produktutvikling som løsning for økt sjømatkonsum
Anne Sølvberg Breivik, Product Development Manager i Lerøy Seafood
Fredrik Hald, Head of Product Development i Lerøy Seafood
Panelsamtale
Cecilie Myrseth, Fiskeri- og havminister
Merete Bognar, iCreative
Karen Elene Thorsen, influenser og gründer
Tone Sofie Aglen, politisk kommentator i NRK
Fredrik Hald, Lerøy Seafood
Lunsjpause med Sjømatbuffet
Sjømatkvalitet og bærekraft
Eva Falch, førsteamanuensis ved NTNU og Head of NTNU Food Forum
Ida Johanne Jensen, førsteamanuensis ved NTNU
Sjømatkvalitet - fersk frossen eller tint?
Hanne Dalsvåg, Master of Science ved SINTEF Ocean
Sjømatkvalitet – hvordan tenker forbruker om fryst fisk?
Bjørn Tore Nystrand, forsker ved Møreforsking
Kvalitet, frossen fisk, hvorfor går konsum av sjømat ned, mens sushi øker?
Ilse Håbjørg, Food and Beverage Manager i Sabrura Sticks & Sushi
Sjømat, sertifisering og bærekraftutfordringer
Tor Bjørklund Larsen, seniorrådgiver i Norges Fiskarlag
Pause
Fra hakkekylling til forbrukerfavoritt
Hilde Talseth, adm. dir i Norsk Kylling
Panelsamtale: Bærekraft, omdømme og sjømatkvalitet.
Hilde Talseth, Adm. dir Norsk Kylling
Eva Falch, NTNU
Hanne Dalsvåg, SINTEF Ocean
Bjørn Tore Nystrand, Møreforsking
Ellen Aabol, forfatter og influenser
Ilse Håbjørg, Sabrura Sticks & Sushi
Bocuse d'Or: Dagen før dagen
Arne Sørvig, daglig leder av Stiftelsen Norsk Gastronomi
Program slutt (ca kl 16:00)
Etter konferansen er det mulighet for mingling, god drikke og fingermat fra sjøen (tillegg kr. 290,-)
(bestilles ved å krysse av for "Aperitiff" ved påmelding)
Politikere og ansatte i offentlig sektor vil få medlemspris ved deltagelse på våre møter
Møteleder
Arne Hjeltnes, sjømatentusiast